Γιατί Budget Direct ;

  • Γιατί συνδιάζουμε την ευκολία της online ασφάλισης με την προσωπική εξυπηρέτηση
  • Γιατί έχετε τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 21 ασφαλιστικές εταιρείες, με τις οποίες συνεργαζόμαστε
  • Γιατί η δεκαπενταετής εμπειρία μας, μας επιτρέπει να σας παρέχουμε σωστές, εξατομικευμένες συμβουλές
  • Γιατί πάντα ψάχνουμε λύσεις που ταιριάζουν περισσότερο σε σας, όχι στην ασφαλιστική σας εταιρεία!

 

         

 

Η εταιρεία Budget Direct - Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι δημιουργήθηκε το 2004 με αποκλειστικό σκοπό τη παροχή υπεύθυνης ενημέρωσης σχετικά με την ασφάλιση της υγείας σας, την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας και την ασφάλιση της κατοικίας σας. Η εταιρεία στεγάζεται σε ιδιόκτητα γραφεία, σε ένα νεόδμητο κτίριο που βρίσκεται στην Λεωφόρο Πάρνηθος 131 στις Αχαρνές. Τα γραφεία μας βρίσκονται στο ταχύτερα αναπτυσσόμενο εμπορικό κομμάτι της πόλης, με εύκολη πρόσβαση και στάθμευση.

     Η Budget Direct αποτελεί το δικτυακό τόπο της εταιρίας όπου μπορεί οποιοσδήποτε να πάρει προσφορά απ' ευθείας από την εταιρία χωρίς την διαμεσολάβηση ασφαλιστικού συμβούλου και παράλληλα να κερδίσει από την έκπτωση που έχουμε προσαρμόσει στις τιμές μας για τα ασφαλιστήρια μέσω internet.


     Στόχο έχουμε να σας παρέχουμε άμεση και εύκολη ενημέρωση για τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Ταυτόχρονα ελέγχουμε την ποιότητα των παρεχόμενων καλύψεων και την αξιοπιστία της ασφαλιστικής εταιρείας. Είμαστε οι δικοί σας ασφαλιστικοί σας σύμβουλοι για να υποστηρίξουμε το δικό σας συμφέρον και να σας προφυλάξουμε όταν συμβεί η ζημιά. Μιλάτε με εμάς και όχι με την τηλεφωνήτρια της ασφαλιστικής εταιρείας η οποία σας δίνει προσφορά μόνο από την συγκεκριμένη εταιρεία που εργάζεται. Εμείς έχουμε όφελος να εξυπηρετηθείτε άψογα και ευθύνη (Π.Δ. 190/2006) για ό,τι σας προτείνουμε.

     Ο σκοπός της ιστοσελίδας μας δεν είναι μόνο να συγκρίνουμε τις τιμές των ασφαλιστικών εταιριών. Σκοπός μας είναι, μέσω της συνεργασίας που θα έχετε μαζί μας, να σας προσφέρουμε τόσο τα χαμηλότερα ασφάλιστρα της αγοράς, όσο και να σας εξασφαλίσουμε την αμεσότητα της επικοινωνίας με επαγγελματίες ασφαλιστικούς συμβούλους οι οποίοι θα είναι στην διάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή τους χρειαστείτε μέσω των τηλέφωνων της εταιρείας ή των κινητών τους τηλεφώνων.